Worstenmakerij Ter Haar
Tel. 0599 412 814
Producten met een ambachtelijke uitstraling van Ter Haar

Over ons

In 1974 werd Ter Haar Worstenmakerij in Musselkanaal een feit. De vanouds slagerij is omgetoverd tot een gespecialiseerde worstenmakerij. Op 18 jarige leeftijd werd door (schoon)vader de start gemaakt van dit levendige familiebedrijf.

Kwalitatief goede producten, een uitstekende service, duidelijk overleg over eisen en wensen en een persoonlijke benadering, waren toen al de factoren om liefhebbers van worst en vlees goed van dienst te kunnen zijn. Deze visie is tot op de dag van vandaag in het bedrijf aanwezig gebleven. Na jaren vol trots gewerkt te hebben in het bedrijf, mocht hij op zijn 65 jarige verjaardag het stokje overgeven aan de volgende generatie: aan zoon en schoondochter.
 

Trotse worstenmakers

Op 28 april 1999 mochten Jan en Foktje Ter Haar zich trotse eigenaren noemen van Ter Haar Worstenmakerij. Zoon Jarno is ook niet meer weg te denken in het familiebedrijf. Vanaf maart 2019 is hij na eerst enige jaren de nodige ervaring te hebben opgedaan toegetreden als mede-eigenaar in het bedrijf van zijn ouders.‘Van jongs af aan had ik interesse in het bedrijf van mijn ouders en vooral in alles wat onze worsten zo exclusief en smaakvol maakt’. Hij ziet zijn toekomst in Ter Haar Worstenmakerij, net als ouders en opa. De derde generatie staat in de startblokken en samen met zijn vriendin zal hij in de toekomst verder gaan met het bedrijf waarin hij groot is gebracht.

Team en taken

Een goedgevormd team, waarin we graag samenwerken, maar toch ook ieder specifieke taken heeft. Jan is onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van het vlees en kruiden. Foktje richt zich vooral op het contact met klanten en kantoor-werkzaamheden. Jarno doet deels kantoorwerk en etiketverzorging.