Ter Haar Worstenmakerij: vakmanschap sinds 1956
Wat ooit begon als een traditionele slagerij, groeide uit tot een gespecialiseerde worstenmakerij met een sterk familieverhaal. In 1956 begon de (schoon)vader van de familie Ter Haar op 18-jarige leeftijd als slager. Zijn liefde voor het vak groeide al snel uit tot een passie voor het maken van worst. In 1970 zette hij de eerste stappen in het ambacht van worsten maken, en vier jaar later, in 1974, richtte hij officieel het bedrijf op dat zou uitgroeien tot Ter Haar Worstenmakerij. Inmiddels is dit familiebedrijf al tientallen jaren actief en wordt het ambacht met trots van generatie op generatie doorgegeven. Het uitgangspunt was helder: kwaliteit, vakmanschap, persoonlijk contact en eerlijke service. Die kernwaarden zijn tot op de dag van vandaag de basis van alles wat wij doen bij Ter Haar Worstenmakerij in Musselkanaal.

De tweede generatie neemt het stokje over
Na vele jaren hard en met liefde te hebben gewerkt aan het opbouwen van de worstenmakerij, gaf hij op zijn 65e verjaardag het stokje over aan de tweede generatie. Op 28 april 1999 werden Jan en Foktje Ter Haar de trotse eigenaren van het familiebedrijf. Samen bouwden zij voort op het vakmanschap van hun voorganger, met oog voor innovatie én behoud van ambacht.
De derde generatie staat in de startblokken
Ook zoon Jarno kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan liep hij al rond in de worstenmakerij, nieuwsgierig naar wat de worsten van Ter Haar zo exclusief en smaakvol maakt. Hij trad in maart 2019 officieel toe als mede-eigenaar van het bedrijf van zijn ouders.
Jarno ziet zijn toekomst binnen het familiebedrijf en is daarmee de derde generatie die zich met hart en ziel inzet voor Ter Haar Worstenmakerij. Samen met zijn vrouw staat hij klaar om in de toekomst de leiding over te nemen en het ambacht voort te zetten.
Dagelijks staan we met plezier en toewijding in de zaak, om voor onze klanten het beste product te leveren: ambachtelijke worsten, gemaakt met aandacht, smaak en kwaliteit.